M-Villa's - Cala Ratjada

 

irn cr_0004.jpg
irn cr_0005.jpg
IRN CR 03 DJI_0003.jpg
IRN CR 01 DJI_0007.jpg
IRN CR 02 DJI_0014.jpg
General ground floor plan DEF.jpg
General first floor plan DEF.jpg
General roof plan DEF.jpg
gevels DEF.jpg

In het hart van Cala Ratjada worden 26 energiezuinige huizen met een eigentijdse uitstraling  gebouwd. De centrale ligging biedt een oase van rust op loopafstand van 3 schitterende stranden, de haven en tevens het centrum met de vele leuke winkels, gezellige bars en restaurants.

Alle 26 huizen worden gebouwd met hoogwaardige. Europese materialen volgens de laatste duurzame energeibesparende bouwmethoden en zijn voorzien van de laatste technische installaties. Zo hebben bijvoorbeeld de kozijnen het SKG*** keurmerk en krijgen deze dubbele veiligheidsbeglazing.

 

Voorts beschikken alle woningen over een eigen terras met buitenkeuken en zicht op het centraal gelegen gezamenlijke zwembad met afgeschermd kinderbad. De huizen zijn compleet ingericht met luxe keuken voorzien van alle moderne apparatuur. Afhankelijk van het gekozen woningtype beschikken deze over 3 tot 5 slaapkamers en 2 tot 4 badkamers met een ruime keuzevrijheid met betrekking tot afwerking en indeling. Slaapkamers zijn voorzien van inbouwkledingkasten, airco, internet-/TV-voorziening en verwarming (IR). 

woonruimte: 148 - 198 m²

slaapkamers: 3 tot 5

badkamers: 2 tot 4

slaapplaatsen: 6 tot 10

flexibele woonindeling

energielabel: A

parkeerplaats: ja

Verkrijgbaar in 6 type woningen, meer info klik hier.

 

© 2019 by Schoenmakers Design & Print

  • Cala Gat
  • M-Houses Mallorca